Over onze Studio

 

Kunst/ Portret
Fotografie Jaap de Boer is trendsetter in eigentijdse fotografie en uniek fotodesign. Fotografie is bij ons verheven tot kunst. De juiste keuze van licht, sfeer en gezelligheid is het basisprincipe voor een geslaagd en creatief beeld.
Wij nemen de tijd voor portretfotografie. Je zult je gegarandeerd op je gemak voelen in onze studio. een voorwaarde voor een prachtig eindresultaat.

 

 Verschillende studio's
Fotografie Jaap de Boer bewijst zich al ruim 25 jaar in de creatieve Fotoshoots. We beschikken over verschillende studio'sZo is er een daglichtstudio en een traditionele studio waarin we met flitslicht werken. Afhankelijk van de weersomstandigheden kunnen we de buitenstudio gebruiken. We hebben altijd de perfecte lichtinval of achtergrond voor de mooiste portretten. Op verzoek komen we bij je thuis of op het bedrijf en verzorgen ter plekke de Fotoshoot.

 

Uitstraling
De juiste uitstraling, daar letten we op. We zorgen ervoor dat iedereen vrolijkheid en tevredenheid uitstraalt op de foto. Bij binnenkomst in de studio staat de koffie en thee klaar. Door goede communicatie weet je steeds wat er te wachten staat en ontstaat er een relaxte sfeer. Tijdens de Fotoshoot vertellen we wat we doen en wat het resultaat zal zijn. Wij zijn een meester in het creëren van de juiste lichtinval en zetten jullie neer in de mooiste pose.

 

Uitvaart
Komt er iemand te overlijden, dan kunnen foto's een grote rol spelen bij het verwerken van dit verlies. Je wilt graag een foto van je dierbare als herinnering of misschien een reportage van de uitvaart. Iedere uitvaart is uniek, wij maken op gepaste wijze hiervan een beeldverslag. Misschien wilt u wel een beeld van uw dierbare uit een andere foto of van een telefoonbestand, Fotografie Jaap de Boer wil u graag hierbij helpen.  Wij zijn vakmensen in het maken van professionele beelden.

Product fotografie.

Een product fotograferen is een kunst op zich. Het product moet zo gefotografeerd worden dat het zichzelf verkoopt geen reflectie op glaswerk of R.V.S. en de goede kleur. De foto's worden gebruikt voor websites of drukwerk en hier worden hoge eisen aangesteld. Goede foto's zorgen voor minder retourzendingen. 


Instagram

[instagram-feed num=9 cols=3]